Introductie
   Het begin ►
   Voorbereidingen ►
   Onderzoeken
   Webcam
   Sloop 777
   Bouwen ►
   Dagboek
   Gastenboek
   Te koop 775
   Contact en route
Te koop 775
noord7751_150Zoals zovelen weten hebben wij het huis naast ons aangekocht en deze te gebruiken om tijdens de bouw van ons nieuwe huis in te gaan wonen.

Dit huis komt 3 de kwartaal 2007 wederom in de verkoop.

Mocht iemand interesse hebben in deze woning dan kan altijd contact met ons opgenomen worden. info@noordendijk.nl (meer foto's op verzoek)


Beschrijving:

Dordrecht, Noordendijk 775


Aan de rand van Dubbeldam ligt deze knusse dijkwoning. De woning is gebouwd omstreeks 1930 en ligt aan de voorzijde onderaan een dijktalud. Aan de achterzijde van de woning is een ruime, circa 12 meter diepe tuin op het zuidwesten gesitueerd. Er is een mogelijkheid tot een achterom en tevens een mogelijkheid om aan de achterzijde de auto te parkeren, echter hier dienen wel overpad rechte voor betaald te worden (ca. € 150,-- per jaar). De woning ligt centraal ten opzichte van het N.S. Station Stadspolders en uitvalswegen zoals N-3 en A-15.

De woning is gebouwd omstreeks 1930 en staat op 187 m² eigen grond.

Begane grond:
Entree in hal met meterkast (6 groepen, d/n-stroom, 380Volt aanwezig).
Doorgang naar de keuken, deze is verbouwd in 1994 en voorzien van 1½ spoelbak, vaatwasser, oven, 4-pitskeramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer. De keuken is in een lichte kleurstelling.
Woonkamer (ca. 4.20 m x 5.00 m) voorzien van grenen vloerdelen en de wanden zijn afgewerkt met boeren pleister werk. Tevens is er onder de spiltrap toegang tot een kelderruimte. De kelderruimte is droog en circa 1,2 m hoog.
Bijkeuken aan de achterzijde (ca 2.20 m x 4.40 m) met opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Vaillant 1994) met doucheruimte en toilet. In de dakvlak is een ruime bergzolder.

Eerste verdieping:
Overloop met dakraam, voorzien van dubbelglas.
Slaapkamer (ca. 4.25 m x 3.66 m) met vaste kast, deels onder de schuine kap en voorzien van een houten vloer.
Slaapkamer (ca. 2.75 m x 4.00 m) met een kleine dakkapel aan de voorzijde.

Tuin:
Forse achtertuin met een gunstige zonligging op het zuidwesten. De tuin is circa 12 m diep. Achterin de tuin staat en ruime berging. Achterom is aanwezig.

Algemeen:
Het dak is geïsoleerd.
Deels voorzien van dubbelglas.
Achterom aanwezig, maar voor de overpadrechten dient betaald te worden. Tevens is er mogelijkheid een auto aan de achterzijde te parkeren.

Oplevering:
De oplevering geschiedt in overleg; indicatie derde kwartaal 2007.

Aanvaarding: in overleg